Funkciófolyadékok

A funkciófolyadékok jelentősége

Egy gépjármű fenntartásához számos dologra oda kell figyelnünk, hiszen nem csupán a benzinre van szükségünk a működtetéshez. A funkciófolyadékok éppen olyan fontosak az autó megfelelő fenntartásában, mint az üzemanyag utánpótlás. A funkciófolyadékokra mindig szükség van egy autó üzemeltetése során, legyen szó a hűtőfolyadékról, a motortisztítóról, vagy a szélvédőmosó folyadékról.

A hideg beállta előtt fontos felkészülnünk a megfelelő funkciófolyadékokkal autónk karbantartására. A fagyálló folyadék rendkívül fontos, hiszen a motor túlmelegedése ellen védekeznünk kell, de télen erre nem megfelelő a tiszta víz. A szélvédőtisztító folyadékot télen érdemes fagyálló változatúra cserélni, hiszen ezzel megelőzhetjük az autó üvegeinek lefagyását, így könnyebben megtisztíthatjuk indulás előtt. A fékfolyadék alkalmazása elkerülhetetlen, hogy megóvjuk a fékrendszert a nyomás okozta sérülésektől.

Ha Ön is szeretne minőségi funkciófolyadékokat vásárolni gépjárművébe kedvezményes áron, tekintse meg webáruházunk kínálatát! Kérdéseivel keresse fel cégünket bizalommal!

Összesen 8 találat

Összesen 8 találat