German Quality

ADDINOL gázmotorolajok

A földgáz hasznosítása mellett manapság egyre nagyobb terjedelemben blokk fűtőerőműveket használnak elektromos energia és hő előállítására.

Az ADDINOL az MG 40-Extra Plus -al és az MG 40-Extra LA -val két olyan gázmotor olajat kínál, amelyek speciálisan extrém elvárásokhoz lettek erre a területre kidolgozva. Sikerrel alkalmazzák biogázzal működő berendezéseknél és a hulladék-, csatorna- és bányagázzal működtetett konvencionális, földgázzal is működtetett üzemeknél.

Vezető gyártók 9 gázmotor esetében üzemi teszteket végeztek az ADDINOL gázmotor olajokkal, az MG 40-Extra Plus-szal és az MG 40-Extra LA-val, több mint 70.000 üzemóra időtartamban. A motorok állapotát négy neves gázmotor gyártó specialistái és az ADDINOL fejlesztői figyelték. Normázott értékelési módszerek alapján a dugattyúkat, a dugattyúgyűrűket, a hajtókar csapágyakat, a hengerfejeket, a szelepeket, a hengerperselyt, a gyújtógyertyákat, a vezérműtengelyt, csapszegeket, a szelepemelőket és a turbófeltöltőket mérték be és szakvéleményezték.

Az ADDINOL speciálisan az igényes üzemi feltételekhez szabva dolgozta ki a gázmotor olajokat, melyek a különleges elvárásokban is kitűnően megállják a helyüket.

ADDINOL MG 40-Extra Plus:
A High-Ash (magas hamutartalom) gázmotorolaj SAE 40 viszkozitással, a legújabb additiv technológiára és válogatott ásványi alapolajokra alapul. Átfogó labor- és üzemi teszteredményekre alapozva, a különleges gázok, mint bio-, csatorna-, hulladék- és bányagáz esetében az MWM (Deutz Power Systems), a GE Jenbacher, a MAN és az MTU Onsite Energy (MDE) a használatra jóváhagyta.

ADDINOL MG 40-Extra LA:
A Low-Ash (alacsony hamutartalom) gázmotorolaj SAE 40 viszkozitással, magas értékű ásványolaj-komponensekből áll, alapvetően a földgázzal működő berendezéseknél alkalmazható és a sikeres üzemi teszteket követően az MWM (Deutz Power Systems) minden gáz esetében a használatra jóváhagyta.

Az Ön üzemének megfelelő motorolaj kiválasztásához, és a legmegfelelőbb csereperiódus beállításához olajvizsgálatokkal támogatott segítséget nyújtunk!