German Quality

Minőségi kenőanyagok széles választéka

Napjainkban a minőség- és értékmegőrzés elengedhetetlen járműveink és gépeink szempontjából mind a magánéletben, mind munkavégzés során, hiszen hosszú távú befektetéseink megtérülésének érdekében elengedhetetlen a rendszeres karbantartás, a szakszerű üzemeltetés és a minőségi, korszerű anyagok használata.

A minőségi kenőanyagok felhasználásának köszönhetően biztosíthatjuk a károsodásmentes, üzembiztos és időtálló működését és működtetését, valamint az adott alkatrészek kopás- és hibamentességét. A mai innovatív kenőanyagok maximálisan képesek megóvni gépeinket a súrlódás és mechanikai érintkezés által bekövetkező negatív és minőségkárosító hatásoktól, ez által elkerülhetőek a költséges javítási és cserefolyamatok.

Webáruházunk külön főcsoportokra és kategóriákra bontott minőségi kenőanyagokat kínál ügyfelei számára, melyek kizárólag megbízható gyártók minőségi és korszerű termékeit tartalmazzák, melynek köszönhetően mindenki könnyen, gyorsan és eredményesen találhatja meg a számára legideálisabb kenőanyagokat, melyekkel hosszú élettartamot biztosíthat gépei számára.

Tekintse meg webáruházunk széles kínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Kérem az Ön által keresett főcsoport kiválasztása után, a bal oldalt lenyíló kategóriaválasztó használatával szűkítse tovább a találati listát a megfelelő termék megtalálásának érdekében.

Share Button

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Tudni szeretné miért érdemes megvizsgáltatni gépeiben az olajat? Keresse fel honlapunkat! https://www.addinol.hu/olajanalizis/

  Pinned: 24 Feb 2016
 • Minőségi gázmotorolajok honlapunkon! https://www.addinol.hu/kategoria/gazmotorolajok/

  Pinned: 23 Feb 2016
 • Szórható zsír https://www.addinol.hu/product/spruhfett-w/

  Pinned: 15 Jan 2016
 • Rasenmäheröl MV 1034, léghűtéses benzinmotorokhoz.

  Pinned: 26 Dec 2015
 • Pinned: 30 Nov 2015
 • Hydrauliköl HLPD 68 hidraulika- folyadék. https://www.addinol.hu/kategoria/hidraulikafolyadekok/

  Pinned: 14 Oct 2015
 • Kenőanyagok mezőgazdasági gépekhez. https://www.addinol.hu/

  Pinned: 27 Sep 2015
 • Kenőanyagban igazán otthon vagyunk, számíthat ránk! https://www.addinol.hu/

  Pinned: 28 Aug 2015
 • Szállítóláncok és szalagok kenésére használt kenőanyag. https://www.addinol.hu/product/wxa-spray-2/

  Pinned: 27 Jul 2015
 • Gleitbahnöl XG 68 szánkenő olaj. https://www.addinol.hu/product/gleitbahnol-xg-68/

  Pinned: 28 Jun 2015