German Quality

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogokkal kapcsolatos állásfoglalás

Az addinol.hu honlapunkat az alábbi általános feltételek megismerése és betartása mellett bárki szabadon használhatja.
A weboldalainkon megjelenő szöveges elemeket, fényképeket, grafikákat, logókat a szerzői jogi és más törvények védik, azok sem egészében, sem részeiben nem másolhatók. Eltérő tájékoztatás hiányában a honlapon megjelenített írásos és képi anyagok tekintetében a szerzői jog az  ADDINOL HUNGÁRIA Kft-t illeti. A weboldalainkon megjelenő dokumentumok kizárólag ismeretszerzés és személyes felhasználás célját szolgálják. Az ADDINOL HUNGÁRIA  Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Felhívjuk a honlapunkat látogatók figyelmét, hogy általános feltételeinktől eltérő, engedély nélküli használat szerzői-, polgári- és büntetőjogi következményekkel járhat.
ADDINOL HUNGÁRIA  Kft. addinol.hu honlapján megjelenő információkat rendszeresen ellenőrzi, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az információk helytállók, naprakészek és teljes körűek legyenek. Mindezek ellenére az ADDINOL HUNGÁRIA  Kft. nem vállal felelősséget a honlapon található, közvetlenül vagy közvetve elérhető információk, linkek és hivatkozások tekintetében, és nem tartozik kártérítési felelősséggel a honlapon találhato információk, adatok harmadik személy által történő felhasználásával esetlegesen okozott károkért.

Oldalunkon szereplő adatok leírások információk illusztrációk tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, elírásokért, tévedésekért felelősséget nem vállalunk. Az időközbeni technikai, specifikációs, paraméterek változásának jogát fenntartjuk.

ÁLTALÁNOS CÉGADATOK

Cégnév: ADDINOL HUNGÁRIA Kft.

Székhely: 8800 Nagykanizsa, Virág Benedek u. 4.
Telephely: 8800 Nagykanizsa, Virág Benedek u. 4.
Cégvezetés: Cserti József ügyvezető igazgató

Cégjegyzékszám: Cg. 20-09-067753
Adószám: 13955137-2-20
Telefon/fax: +36 93 315 039
Rádiótelefon: +36 30 957 6735
Internet: www.addinol.hu
E-mail: posta@addinol.hu