German Quality

Rólunk

Tisztelt Látogató!

A nagykanizsai székhelyű ADDINOL HUNGÁRIA Kft. a nagy múltú ADDINOL Lube Oil GmbH termékeinek forgalmazásával, kenéstechnikai szaktanácsadással, szerviz szolgáltatással foglalkozik.

Cégünk elkötelezett a használt olaj vizsgálat mellett, mellyel nem csak a berendezés élettartama növelhető meg, hanem az olajfelhasználás is optimalizálható.
Az ipari berendezések csereintervallumai kitolhatóak korszerű olajszűréssel, amihez szakszerű segítséget nyújtunk.

A gyártót és termékeit több mint 75 éve az ipari és közlekedési kenőanyag-szakmában a minőség szinonimájaként jegyzik.

A gép és járműgyártók folyamatos fejlesztései, az egyre korszerűbb ipari technológiák megjelenése, újabb és újabb kenőanyag teljesítményszinteket követelnek. Az ADDINOL németországi gyára élenjáró a korszerű, legújabb igényeket kielégítő kenőanyagok fejlesztésében, ugyanakkor a több mint 680 féle ADDINOL termék szavatolja a különböző felhasználói igények magas szintű teljesítését.

Magyarországi termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy egy kézből tudjunk ajánlatot tenni az ipari és mezőgazdasági üzemek számára is. Különös figyelmet érdemelnek az ADDINOL által fejlesztett és szabadalmaztatott speciáltermékek, amelyek különösen extrém terhelések és felhasználási körülmények között képesek kimagaslóan teljesíteni.

Hajtóművekhez, hidraulikákhoz, kompresszorokhoz szinte minden kenési helyre és alkalmazási körülményhez versenyképes szortimenttel rendelkezünk.

Számos alkalmazásból a motorolajainkat kiragadva, azok rendelkeznek a legnevesebb járműgyártók (BMW, Mercedes-Benz, DAF, Ford, GM, MAN, MTU, Porsche, Renault, Scania, Volvo, VW, stb) jóváhagyásaival, mely egyedülálló teljesítmény a kategóriában. Négyütemű motorolaj kínálatunkban, több mint 50 féle motorolaj található. A legújabb fejlesztésű és gyártói jóváhagyású termékeink mellett nagy választékban jelen vannak az általános igényeket kielégíteni képes olajok és zsírok is.

Remélem, honlapunk felkelti érdeklődését, és hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Tisztelettel:

Cserti József
ügyvezető