German Quality

Az év vállalkozása

2014.03.27. 08:42:22

Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara a 2013 év vállalkozása díjat az Addinol Hungária Kft-nek ítélte oda. Ez alkalomból készült videós bemutatónkat az alábbiakban tekintheti meg.

http://youtu.be/50pzP23KeH4

LubeTrak szoftver olajvizsgálathoz

2014.02.19. 10:09:58

Olajvizsgálati csomagjainkhoz kérés esetén ingyenesen biztosítunk Lubetrak online belépést.

Hogy pontosan mi is a LubeTrak?

Egy online, jelszóval védett, bárhol elérhető adatbázis, amit bármilyen internettel rendelkező eszközről könnyen elérhet. Az olajvizsgálat elkészülte után 10 percen belül automatikusan feltölti gépünk a mérési eredményeket a LubeTrak rendszerbe, amit Ön így azonnal szemügyre vehet.

Mire lehet még használni a programot?

Azon túl, hogy radikálisan lerövidíti az adatközlést cégünk és Ön között, további előnyöket tartogat. Képes a szoftver különböző grafikonok összeállítására, leírások találhatók benne, amely a mérési eredmény értelmezését segíti. Több mintát összefésülve szemléletes módon trendelemzést alkotni. Sárga és piros színekkel megjelöli a problémás mintákat,  melyekről gyorsan képet is kaphat, ezzel megelőzve a nagyobb meghibásodásokat.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Tegyük fel, hogy Ön egy fröccsöntő gép hidraulikus egységének életútját szeretné nyomon követni. Amennyiben igénybe veszi olajvizsgálatunkat és rendszeresen „X” üzemóránként (500-1000) olajmintát küld a berendezésből, akkor lehetősége nyílik mintáit rendszerezve, elemenként összefésülve egy táblázatban megtekinteni. Kiragadhat 1-1 kopadékfémet, viszkozitási osztályt, szennyezőt, bármit, amire külön diagramot képes egyetlen kattintással kirajzolni a rendszerből. Így akár a különböző kopadékok, szennyezők vagy a viszkozitás változását is szemléletesen bármikor nyomom tudja követni, így felelős döntést tud hozni az olajcsere időpontjának megállapítására, továbbá  biztonságban tudhatja gépeit.
Természetesen nem csak az iparban, hanem a közlekedésben, mezőgazdaságban, gázmotoroknál is előnyt jelent a LubeTrak alkalmazása.

Kinek ajánljuk?

Minden felelős üzem, legyen az mezőgazdasági, ipari, gázmotor, közlekedési, stb akik nem csupán egyszeri olajdiagnosztikát szeretnének elvégeztetni, hanem folyamatosan nyomon szeretnék követni, biztonságban tudni gépeiket.

Mivel a használata ügyfeleinknek ingyenes, így ezzel Ön csak nyerhet! Az azonnali információ, a könnyen kezelhető, átlátható rendszer előnyhöz juttatja vállalkozását!

Jövedéki engedélyessé vált a kenőanyag beszerzés és eladás

2013.12.31. 13:21:24

Tudja Ön?

– A „kenőolajok” 2014 január 1-től jövedéki termék besorolást kaptak.

– A motorolajok, hajtóműolajok, hidraulikaolajok, stb a  következő VTSZ megjelölések esetén (27101981, 27101985, 27101987, 27101991, 27101993, 27101999, 34031910, 34031991, 34031999) tilos külföldről beszerezni vagy NAV engedély nélkül továbbadni.

– A jövedéki törvény hatálya alá tartozó kenőolajok kereskedelme kizárólag NAV engedély birtokában lehetséges. (jövedéki engedélyes kenőanyag kereskedő)

Abban az esetben, ha ezidáig volt Önnek külföldi kenőanyag beszerzése, vagy kenőanyagot értékesített és jelenleg nem rendelkezik NAV jövedéki engedéllyel keressen bennünket bizalommal. Az eddig alkalmazott kenőanyagokról nem kell lemondania, ezek beszerzésében, vagy kiváltásában kérje az ADDINOL Hungária Kft. segítségét.

  Név, Cégnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Mezőgazdasági gépek kenőanyag vizsgálata

  2013.11.22. 11:18:32

  olajvizsgalat_mgSokan nem tudják, pedig Magyarországon is megvan a lehetőség a mezőgazdaságban használatos olajak (motor, hajtómű, hidraulika, híd, lehajtás, stb.) vizsgálatára. A felelős karbantartás elvégzéséhez ez ma még egy új lehetőség, de a jövőben már kötelesség lesz!

  A nagy értékű, sokszor több száz millió forintos géppark állapotáról megbontás és üzemkiesés nélkül egyedül olajvizsgálattal tudunk objektív képet alkotni. Az olajtöltet értékének töredékéért elvégzett vizsgálattal eldönthető, hogy a csereintervallum – akár jelentősen – megnövelhető-e, esetleg a kopásfémek súlyos mennyisége vagy külső szennyezők miatt azonnali beavatkozás szükséges. Néhány mezőgazdasági példát a következő oldalon talál, ahol olajanalízissel képesek voltunk feltárni kezdeti fázisban a problémákat. Így elkerültük a súlyos károsodásokat, üzemkieséseket, következésképpen jelentős javítási költséget takarítottunk meg.

  Vizsgálati tapasztalatunk azt mutatja, hogy az esetek többségében az UTTO töltetek túl korán, míg a lehajtások olajai rendszerint későn vagy nagyon ritkán vannak lecserélve. Míg az első esetben a nagy mennyiségű olaj cseréje okoz felesleges többletköltséget, addig a másodiknál az olajcsere elmulasztásából adódó meghibásodás, és az alkatrész cseréje okozza a kiadásokat.

  Ilyen és hasonló eseteket megelőzhet, illetve gépparkjának állapotáról egy átfogó képet kaphat, ha kipróbálja olajvizsgálatunkat!
  Csukott szemmel autót vezetni majdnem olyan veszélyes, mint feltételezni, hogy gépeinket elkerüli valamennyi üzemelési kockázat.
  Legyen felelős gazda, tudja biztonságban gépparkját Ön is!

  Fedje le egy olajjal a teljes gépparkot!

  2013.03.07. 12:09:28

  Az ADDINOL Diesel Longlife MD 1548 mezőgazdasági motorolaj és az ADDINOL UTTO univerzális traktorolaj nagy előnye, hogy rendelkeznek a neves gyártók jóváhagyásaival. Ezeknek a specifikációknak köszönhetően akár egy vegyes összetételű géppark teljes olajigényét sokkal egyszerűbben, kevesebb olajmárkával is meg lehet oldani.

  Nem kell külön motorolajat tartani a különböző gépekhez, hiszen egyetlen olajjal (MD 1548) lefedhető szinte a teljes géppark. Ezáltal a logisztikai és raktározási feladatok is nagyban egyszerűsödnek, illetve a gépekért felelős munkatársnak sem kell észben tartania, hogy melyik géphez melyik olaj illik, hiszen ugyanabból a hordóból megoldható a John Deere, New Holland, Manitou, stb. gépek motorolaj feltöltése.

  A munkát segítve hordóinkat kérésre feliratozzuk, ezzel is segítve a hasznos munkát.

  Olajaink a jóváhagyásaikat a gépgyártóktól kapják – úgy mint: John Deere, New Holland, Fendt, Claas, Case IH, Massey Fergusson, Deutz Fahr, stb. – így nem csak, hogy teljesítik a gyári olajok teljesítményszintjét, hanem néhol túl is haladják azt.

  Prémium motorolaj

  2012.07.12. 14:28:50

  ADDINOL motorolaj a legnagyobb teljesítményre méretezett traktorokhoz, haszongépjárművekhez és erőgépekhez. A motor és gépgyártók által előírt követelményeket túlteljesítő jóváhagyásokkal rendelkezik, ezért a nagy értékű garanciális korú gépparkhoz is jogszerűen alkalmazható!
  Viszkozitás stabilitása megakadályozza az olajfogyasztást, csökkenti az üzemanyag felhasználást!

  (tovább…)

  Traktorolaj kimagasló teljesítménnyel!

  2012.07.03. 09:55:44

  ADDINOL Traktorolaj UTTO

  Traktorok számára fejlesztett speciális többcélú olaj. Kimagasló üzembiztonságot biztosító hajtómű- és hidraulikaolaj. Sebességváltó, önzáró-differenciálmű és hidraulikus rendszer üzemeltetéséhez is alkalmas.

  (tovább…)

  Addinol olajbolt

  2012.05.25. 10:03:54

  Örömmel értesítjük Önöket, hogy oldalunkon megnyitottuk internetes ADDINOL OLAJBOLTUNKAT. Folyamatosan bővülő termékválasztékkal reméljük, sikerül az Önök kenőanyag vásárlási igényét kielégíteni.

  (tovább…)